Bērnu slimnīcas fonds saņēmis miljonu eiro lielu ziedojumu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Bērnu slimnīcas fonds šodien līdz šim lielāko ziedojumu Bērnu slimnīcas attīstībai - 1 miljonu eiro no uzņēmuma «Mikrotīkls», liecina fonda publicētais paziņojums sociālajā tīklā «Facebook»

«Vairākkārtīgi skaitījām nulles un sazinājāmies ar ziedotāju, vai nav gadījusies kāda kļūda pārskaitījumā. Kļūdas nav, taču ir milzīgs prieks par iespējām un palīdzību, kādu par šo naudiņu varēsim sniegt mazajiem pacientiem! Sirsnīgs paldies uzņēmuma īpašniekiem par uzticēšanos mūsu darbam un vēlēšanos atbalstīt mazos pacientus un viņu aprūpi slimnīcā. Ziedojuma summa mums ir milzīgs pārsteigums, jo vēl pavisam nesen nosūtījām ziedojuma līgumu, pat nenojaušot, kāda summa tur tiks ierakstīta,» atklāj fonda pārstāvji.

1895.gadā Bērnu slimnīcu sāka celt par ziedotu naudu - 500 000 rubļiem.

«Esam patiesi lepni un priecīgi, ka joprojām Latvijā ir uzņēmumi un cilvēki, kuri turpina atbalstīt un celt Bērnu slimnīcu, ieguldot nopelnītos līdzekļus bērnu veselībā!» uzsver Bērnu slimnīcas fonds.

Bērnu slimnīcas fonds plāno tikties ar uzņēmuma īpašniekiem nākamā gada sākumā un pārrunāt, kā vērtīgāk un labāk naudu ieguldīt, jo ir skaidrs, ka par šādu summu var veikt lielus un nozīmīgus uzlabojumus slimnīcā.

Nodibinājums «Bērnu slimnīcas fonds» darbojas kopš 2001.gada. Fonda mērķi ir atbalstīt Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas attīstību, veicināt finanšu līdzekļu un citas palīdzības piesaisti, lai slimnīcā uzlabotos ārstniecības pakalpojumu kvalitāte, slimnīcas vide un atmosfēra, kā arī radīt pacientiem, viņu vecākiem un apmeklētājiem komfortablu vidi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu