Sāk Gaiļezera poliklīnikas rekonstrukciju, slēdz centrālo ieeju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas Austrumu klīniskajā universitātes slimnīcā (RAKUS) sākta stacionāra «Gaiļezers» Ambulatorās daļas rekonstrukcijas pirmā kārta, un līdz ar to ir slēgta līdzšinējā centrālā ieeja, informēja RAKUS pārstāve Inguna Potetinova.

Viņa pauda, ka «Gaiļezera» kādreizējais administratīvais korpuss, kas ilgāku laiku kalpoja galvenokārt kā garš tumšs gaitenis nokļūšanai uz slimnīcas korpusu, saskaņā ar projektu «tiks pārvērsts par pacientiem pietuvinātu, modernu un gaišu daudzprofilu ambulatoro pakalpojumu centru – poliklīniku».

«Jaunā poliklīnika dos iespēju palielināt ambulatori sniegto ārstniecības pakalpojumu apjomu, efektīvāk izmantojot esošos universitātes slimnīcas resursus, kā arī atrisinās ar nokļūšanu saistītās līdzšinējās problēmas,» tā Potetinova.

Projekta realizācija norisināsies četrās kārtās.

Rekonstrukcija noritēs pa kārtām, nepārtraucot slimnīcas pakalpojumu sniegšanu pacientiem. Ambulatorās daļas rekonstrukcijas pirmās kārtas izmaksas plānotas 1 937 393,99 eiro (bez PVN) apmērā, projekta īstenošana tiek finansēta no valsts galvotā aizdevuma līdzekļiem. Darbus plānots veikt 11 mēnešu laikā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu