Sporta biedrība "Dinamo" svin 75 gadu jubileju (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien, 5.janvāra vakarā uz īpašu pasākumu pulcējās teju 100 sporta veterānu, lai atzīmētu sporta biedrības "Dinamo" 75 gadu pastāvēšanu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja AS "LIDO" komunikācijas vadītāja Līna Lisnere, pasākuma mērķis bija ne vien svinēt nozīmīgo jubileju, bet arī vienkopus pulcēt un godināt Latvijas izcilos sportistus, vēlreiz atgādinot par viņu paveikto, nesot Latvijas vārdu pasaulē.

"Dinamo" paspārnē panākumus guvuši dažādu sporta veidu pārstāvji, taču par atpazīstamāko kļuvis hokejs, kas turpina nest "Dinamo" vārdu, pateicoties atjaunotajam KHL hokeja klubam ar tādu pašu nosaukumu. Pasākumā atskatīties uz sasniegumiem un dalīties atmiņās bija ieradušies tādi leģendāri Latvijas olimpieši kā šķēpmetējs Jānis Lūsis, kamaniņu braucēja Vera Zozuļa un daudzi citi. Tāpat bijušos un esošos "dinamiešus" ar savu klātbūtni pagodināja bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers.

Vakara gaitā uzrunas teica vairāki klātesošie, tostarp "LIDO" restorāna, kur notika pasākums, saimnieks Gunārs Ķirsons, uzsverot, cik būtiski ir mūsu bijušos sporta varoņus un viņu panākumus atcerēties arī šodien. Sporta biedrības "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Juris Ļabis Ķirsona kungam kā bijušajam sportistam un ilggadējam sporta atbalstītājam pasniedza atzinības zīmi par uzticību.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu