RD vēl nav izraudzījusies cilvēkus domes komunikācijas nodrošināšanai sociālajos tīklos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas dome (RD) vēl nav izraudzījusies četrus cilvēkus, kas nodrošinās domes Sabiedrisko attiecību nodaļas komunikāciju sociālajos tīklo, atzina domes pārstāve Laila Ivāna.

Viņa sacīja, ka RD uz jaunizveidotajām amata vietām nav sludinājusi konkursu, bet pati uzrunās potenciālos kandidātus. «Viņiem ir jābūt ar labām zināšanām un redzējumu par RD darbu un iemaņām sociālo tīklu lietošanā,» skaidroja Ivāna.

Tostarp viņa norādīja, ka vairāki cilvēki jau esot uzrunāti, tomēr neatklāja cik. Tāpat Ivāna neprognozēja, kad jaunie RD darbinieki varētu būt zināmi.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka RD šogad grasās tērēt gandrīz 700 tūkstošus eiro komunikācijas uzlabošanai ar sabiedrību sociālajos tīklos, tostarp izveidojot četras jaunas darba vietas. Plānots, ka četri jaunie darbinieki nodrošinās Sabiedrisko attiecību nodaļas komunikāciju sociālajos tīklos. Katram no viņiem plānots maksāt mēnešalgu 1345 eiro apmērā. Savukārt integrēta pašvaldības portāla izveidei 2016.gadā tiks atvēlēti 200 tūkstoši eiro.

Vienlaikus nodibinājuma «Riga.lv» darbības nodrošināšanai, tostarp informācijas apjoma palielināšanai iknedēļas informatīvajā lapā un portālā, šajā gadā paredzēts atvēlēt 398 tūkstošus eiro.

Savukārt RD mērs Nils Ušakovs iepriekš noraidīja pārmetumus par paredzēto 700 tūkstošu eiro piešķiršanu virtuālai komunikācijas uzlabošanai ar sabiedrību, uzsverot, ka tas nenozīmē pašvaldības darba slavināšanu, bet reālu problēmu risināšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu