Mamma aizbēg no ģimenes, pametot savus mazos puikas vienus ar tēti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook / Labdarības lapa

Neapskaužamā situācijā nonācis tētis Romāns ar saviem trim dēliņiem. Viņus pametusi mamma, devusies laimes meklējumos uz Rīgu - tā ziņo ieraksts Facebook Labdarības lapas kontā.

Diemžēl arī iepriekš neizrādīja rūpes par ģimeni, vairāk interesēja pašas dzīve un labklājība - tā tiek rakstīts par mammu, kas pameta ģimeni.

Nosūtījām ģimenītei apģērbu, apavus, sadzīves lietas, pārtiku, higiēnas lietas. Un tikai pēc sūtījuma saņemšanas Romāns noticēja, ka pasaulē ir labi cilvēki, kuri tiešām palīdzēs tikai tāpēc, ka jūt līdzi un ar sirdi jūt, ka kādam klājas daudz grūtāk un nav paveicies, vēsta ieraksts.

Paldies Romānam, ka sadūšojās un savu dēliņu dēļ ir gatavs lūgt līdzcilvēku atbalstu. Romāns strādā vietējā saimniecībā, mēneša ienākumi 240-250 eiro. Bērnu pabalsti tiek skaitīti mātes kontā, no kuriem bērni nesaņem neko.

Mazākajam puisītim Damianam nesen bija 1. dzimšanas diena, bet mamma pat neatbrauca apciemot. Vecākie dēli ir Kristians - 5 gadi un Dominiks - 3 gadi. Abi apmeklē dārziņu.

Lai kaut nedaudz celtu jaunā vīrieša pašapziņu un uzlabotu bērnu dzīves apstākļus, nepieciešamas gultas puikām, kāds skapis, plaukts, kumode. Veļasmašīna salūzusi.

Kontakttālrunis par transportu - 20069763.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu