Limbažos nakts laikā paliek bez leģendārā stūra kioska

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kā liecina ieraksti sociālajos tīklos, tad vakar jau vēlā vakarā Limbaži palikuši bez kioska, kas jau kopš diezgan seniem laikiem atradies pilsētas centrā. Kā smejoties komentē soctīklos, tas beidzot izdevies kādam šoferim, taranējot kiosku ar auto, bet pilsētas vadībai to likvidēt nebija izdevies jau gadiem ilgi.

Vakar Limbažos divu automašīnu sadursmē cietis alkohola reibumā esošs autovadītājs, informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis ap plkst.20.30 Limbažos, Jūras ielā, kur sadūrušās 1987.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Volvo S80» un 1993.gadā dzimuša vīrieša vadīta automašīna «Ford Fiesta».

Negadījumā cietis «Volvo» vadītājs, kurš bijis alkohola reibumā. Cietušais nogādāts slimnīcā, savukārt otras automašīnas vadītājs no medicīniskās palīdzības atteicies.

«Fords» ceļu beidzis ķieģeļu stabā, bet «Volvo» – kioskā. Lai gan avārija notikusi gandrīz pašā pilsētas centrā, liecinieku tai ir maz. Limbažu centrs nav pārāk apdzīvots. Liela daļa māju tukšas, pat ar aiznaglotiem logiem. Vienā ēkā dzīvoklī sastopam draugu kompāniju. Viens no viņiem vakar bijis mājās, redzējis notikušo. Ļaudis dalās iespaidos – abi auto gan jau braukuši pa Jūras ielu centra virzienā. Lai gan vēl notiek izmeklēšana, policisti sliecas piekrist šai versijai - tā raksta skaties.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu