Aivis Ronis pievienojas Pasaules taisnīguma iniciatīvas valdei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

ASV bāzētā starptautiskās palīdzības organizācija» Pasaules taisnīguma iniciatīva» (Global Fairness Initiative (GFI) izplatījusi paziņojumu, ka bijušais Latvijas ministrs un diplomāts Aivis Ronis pievienojies organizācijai «Pasaules taisnīguma iniciatīva» (PTI), kļūstot par tās valdes locekli.

PTI ir nevalstiskā organizācija, kuras mērķis ir veicināt godīgus un ilgtspējīgus dzīves apstākļus pasaules nabadzīgākajiem iedzīvotājiem. PTI valdē darbojas valsts struktūru, pilsoniskās sabiedrības un privāto industriju spožākie pārstāvji no visas pasaules.


«Ir patiess prieks mūsu rindās uzņemt diplomātu no man tuva reģiona,» par Roņa stāšanos amatā teic Slovēnijas kādreizējais Valsts prezidents, PTI valdes direktors Danilo Turks, «Roņa kungs nāk ar pieredzi un tik ļoti nozīmīgo savstarpējās sadarbības garu, kas mūsu organizāciju padarīs vēl spēcīgāku. Esmu pārliecināts par viņa nozīmīgo pienesumu tam svarīgajam darbam, ko veic PTI.» Savukārt PTI dibinātāja Kārena Tramontano uzsver, ka organizācijai ir patiesi paveicies ar Roņa pievienošanos tās rindām.

Kopumā šobrīd PTI valdē darbojas 15 pārstāvji no dažādām pasaules valstīm, to vidū gan vēstnieki un starptautisko organizāciju vadošie pārstāvji, gan augsta līmeņa starptautiski pazīstami politiskie līderi, tā piemēram, viens no organizācijas līdzdibinātājiem – ASV 42. prezidents Bils Klintons.


Ronis patlaban darbojas kā neatkarīgs biznesa konsultants. Iepriekš viņš ir strādājis par transporta ministru, kā arī ārlietu ministru. Ronis ir pildījis arī Latvijas valsts vēstnieka pienākumus ASV un Meksikā, kā arī bijis Latvijas vēstnieks NATO. Viņš ir darbojies Latvijas diplomātiskajā dienestā kopš tā atjaunošanas 1991.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu