Prezidenta veselības stāvoklis uzlabojas

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidenta Raimonda Vējoņa sepses infekcija tiek kontrolēta, kas ir pozitīva tendence un viņa veselības stāvoklis uzlabojas, intervijā LTV raidījumam «Rīta Panorāma» sacīja Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

Uzlabojies ir arī prezidenta veselības stāvoklis - pacients ir aktīvs un komunicē ar ārstējošo personālu. Vienlaikus joprojām ir nepieciešama terapija slimnīcā, tādēļ patlaban nevar pateikt, kad Vējonis varētu pamest slimnīcu.

Jau ziņots, ka Vējonim veikta sirds operācija, jo sepses infekcija bija bojājusi sirds vārstuli, kas nomainīts ar protēzi. No 20.janvāra prezidenta pilnvaras uz slimības laiku ir uzticētas Saeimas spīkerei Inārai Mūrniecei (NA), lai Vējonis veltītu visus spēkus un uzmanību atveseļošanās gaitai.

Valsts prezidenta kanceleja izplatījusi Vējoņa videouzrunu, kas ir pirmā prezidenta pirmā publiskā runa slimības laikā. Vējonis informē, ka viņš arī slimības laikā seko norisēm valstī, ir gandarīts, ka jaunās valdības veidošanas process ir iegājis finiša taisnē un arī slimnīcā pakāpeniski atsāks pildīt savus pienākumus.

«Mīļie Latvijas ļaudis! Paldies par Jūsu labajām domām un vārdiem! Jūsu mīlestība dod spēku ātrāk izveseļoties. Tā stiprina mani un manus mīļos,» pauž prezidents .

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu