Vējonis veic aktuālos darba pienākumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Turpinot tālāku atveseļošanos un uzturēšanos Kardioķirurģijas nodaļā, Valsts prezidents Raimonds Vējonis veic aktuālos darba pienākumus, liecina prezidenta kancelejas mājaslapā publicētā informācija.

Valsts prezidenta veselības stāvoklis uzlabojas un pašreizējo izmeklējumu rezultāti apliecina, ka infekcija ir kontrolēta, un tā ir pozitīva tendence, norādījusi kanceleja.

«Turpinot tālāku atveseļošanos un uzturēšanos Kardioķirurģijas nodaļā, Valsts prezidents veic aktuālos darba pienākumus,» pausts paziņojumā.

Jau vēstīts, ka demisionējusī Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) Valsts prezidentu viņa slimības laikā ar īsziņu palīdzību regulāri informē par būtiskākajiem jautājumiem.

Straujuma iepriekš žurnālistiem atzina, ka viņa vienreiz ir runājusi pa telefonu ar Valsts prezidentu, bet regulāri tiek nosūtītas ziņas pa telefonu, tiesa, tikai par svarīgākajiem jautājumiem, piemēram, par bēgļiem, minēja premjerministre.

LETA jau ziņoja, ka pēc papildu izmeklējumu veikšanas ārsti atzinuši, ka Vējoņa veselības stāvoklis uzlabojies tiktāl, ka intensīvā terapija vairs nav nepieciešama. Paredzēts, ka prezidents turpmāk ārstēsies Kardioķirurģijas nodaļā un pakāpeniski atsāks pildīt Valsts prezidenta pienākumus.

Mediķi Vējonim konstatēja sepses infekciju, kas skāra sirds vārstuļus, tāpēc valsts pirmajai personai 20.janvārī tika veikta sirds operācija, kuras laikā Stradiņa slimnīcas ārstiem izdevās likvidēt infekcijas avotu. Operācijas gaitā infekcijas skartais sirds vārstulis tika aizstāts ar protēzi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu