LTV demonstrēs BBC filmu par Krievijas iebrukumu Latvijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Televīzija (LTV) iegādājusies Lielbritānijas raidsabiedrības BBC veidoto filmu, kurā attēlots Krievijas iebrukums Latvijā, un tā drīzumā tiks demonstrēta LTV, aģentūrai LETA sacīja LTV valdes priekšsēdētājs Ivars Belte.

Februāra sākumā Belte skaidroja, ka LTV ir interese demonstrēt šo filmu, tomēr tā vēl nebija pieejama pārdošanā.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas raidsabiedrības BBC veidotajā filmā attēlots Krievijas iebrukums Latvijā. Filmā ar nosaukumu «World War Three: Inside The War Room» modelēta situācija, kurā Krievija ieņēmusi vairākas netālu no robežas esošas pilsētas, lai atbalstītu prokremliski noskaņotos separātistus.

Kad NATO līderi nevar izlemt, kā atbildēt uzbrukumam, ASV un Lielbritānija izlemj sūtīt karavīrus cīņā ar Krievijas spēkiem. Krievija pēc tam atbild ar kodoluzbrukumu. BBC mājaslapā raidījuma aprakstā teikts, ka tajā bijušās augstākās britu militārās un diplomātiskās amatpersonas veic iespējama «karstā kara» simulāciju Austrumeiropā, iekļaujot pat cīņu ar kodolieročiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu