Viens no «melnajā sarakstā» iekļautajiem VID darbiniekiem pats iesniedzis atlūgumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Viens no iespējami negodprātīgo darbinieku sarakstā iekļautajiem 29 Valsts ieņēmumu dienesta (VID) darbiniekiem pats iesniedzis atlūgumu, otrdien vēstīja LNT ziņas.

VID priekšniece Ināra Pētersone raidījumam apstiprināja, ka vakar dienestā saņemts iesniegums par darba attiecību pārtraukšanu no personas, kura iekļauta minētajā sarakstā.

Jau ziņots, ka finanšu ministrei Danai Reizniecei-Ozolai (ZZS) iesniegtajā iespējami negodprātīgo VID darbinieku sarakstā ir iekļauti 29 VID darbinieki, šodien Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijas sēdē apstiprināja VID ģenerāldirektore.

VID Sabiedrisko attiecību daļā norādīja, ka informācijai, kas saistīta ar, iespējams, negodprātīgo darbinieku vērtēšanu, ir ierobežota pieeja (noteikts slepenības statuss), līdz ar to VID sīkāk nekomentēs šo sarakstu.

Finanšu ministre uzdevusi Pētersonei līdz 1.maijam nodrošināt, lai tie darbinieki, pār kuriem kritusi nopietna aizdomu ēna, vairs nestrādātu esošajās VID struktūrās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu