Jaunākajos konkursos fotoradarus vēlas piegādāt pieci pretendenti

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) izsludinātajā konkursā par 84 stacionāro fotoradaru piegādi pieteikušies divi pretendenti, savukārt Valsts policijas izsludinātajā konkursā par pārvietojamo fotoradaru piegādi pieteikušies trīs komersanti.

CSDD informē, ka direkcijas izsludinātajā konkursā šobrīd notiek piedāvājumu izvērtēšanas process. Konkursā pieteikušies uzņēmumi «Reck» un «Doma». Šie uzņēmumi bija pieteikušies arī pirmajā fotoradaru konkursā un toreiz uzvarēja «Reck».

Konkursa uzvarētajām saskaņā ar iepirkuma priekšmetu četru gadu laikā paredzēts piegādāt 84 stacionāros radarus.

Kad tiks paziņots iepirkuma uzvarētājs un noslēgts līgums, arī CSDD precīzāk varēs pateikt radaru uzstādīšanas laikus. Šobrīd jau norit radaru vietu ierīkošanas darbi.

Ar pārvietojamo fotoradaru iegādi nodarbojas Valsts policija. Šīs iestādes izsludinātajā konkursā uzņēmējiem piedāvājumi bija jāiesniedz līdz 7.martam. Konkursā pieteikušies trīs komersanti, kuru nosaukumi netiek atklāts.

Valsts policija šim iepirkumam plāno atvēlēt ne vairāk kā 227 544 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu