Avāriju uz Lielupes tilta, iespējams, izraisījis policists; aizlaidies no notikuma vietas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Trešdien Jūrmalā uz Lielupes tilta notikušo avāriju, iespējams, izraisījis jauns policijas darbinieks, kurš pēc notikušā pametis ceļu satiksmes negadījuma vietu, liecina Valsts policijas informācija. Par notikušo sākta dienesta pārbaude.

Jau ziņots, ka vakar ap plkst. 11.15 Jūrmalā, uz Lielupes tilta, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistītas četras automašīnas – divas «Audi», viena «Ford» un viena «Kia» markas automašīna.

Sākotnējā informācija liecina, ka automašīna «Audi S3» braukusi pa Pērkona ielu virzienā no Babītes ielas uz Lielupes tiltu, taču sadūrās ar tajā pašā virzienā braucošajām automašīnām «Ford Fiesta» un «Audi A8L», savukārt nolūzušās transportlīdzekļu detaļas trāpījušas automašīnai «Kia», kas braukusi pretējā virzienā.

Pēc sadursmes «Audi S3» vadītājs pametis automašīnu un notikuma vietu, pārkāpjot noteikto kārtību.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policija konstatēja, ka

«Audi S3» vadītājs ir Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes darbinieks – 1990. gadā dzimis vīrietis –, kurš tikai gada sākumā sācis dienestu Valsts policijā.

Vēlāk tajā pašā dienā viņš pats vērsies policijas iecirknī.

Šā brīža informācija liecina, ka automašīnas vadītājs no darba brīvajā laikā bija izmantojis kāda radinieka transportlīdzekli. Pēc vīrieša vēršanās policijas iecirknī

tās pašas dienas vakarā nav konstatēts, ka viņš būtu bijis alkohola reibumā,

taču viņš tika nogādāts uz ekspertīzi, lai noskaidrotu, vai viņa asinīs konstatējamas narkotiskās vielas. Ekspertīzes rezultāti taps zināmi vēlāk.

Pašreiz Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Iekšējās izmeklēšanas birojs saistībā ar notikušo ir sācis dienesta pārbaudi. Savukārt ceļu satiksmes negadījuma apstākļi tiek izmeklēti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu