Iedzīvotājiem atšķirīgi viedokļi par «Baltā galdauta» svētkiem; lielāks atbalsts laukos

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

48% iedzīvotāju vēlētos piedalīties «Baltā galdauta» svētkos, liecina pētījumu kompānijas «TNS» aptauja, kas veikta sadarbībā ar LNT raidījumu «900 sekundes».

Savukārt 40% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem norādījuši, ka personīgi nevēlētos piedalīties «Baltā galdauta svētkos», no kuriem 15% - noteikti nē, bet 25% - drīzāk nē.

Latvijas simtgades birojs ir aicinājis 4.maijā - Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā - kopā svinēt Baltā galdauta svētkus, vienkopus pulcējoties draugiem, radiem vai kaimiņiem pie klāta galda.

48% iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā personīgi vēlētos piedalīties tādā pasākumā piedalīties. No tiem 12% - noteikti jā, bet 36% - drīzāk jā. Salīdzinoši vairāk atbalstu «Baltā galdauta svētkiem» pauduši lauku teritorijās dzīvojošie.

12% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu atbildi uz šo jautājumu.

Ar interneta starpniecību visā Latvijā tika aptaujāti 1000 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu