Brigmanis pērn nopelnījis 130 tūkstošus eiro, saņēmis arī 8 tūkstošus eiro pensijā (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis pērn nopelnījis aptuveni 130 tūkstošus eiro, kā arī saņēmis vairāk nekā 8000 eiro lielu pensiju, liecina Valsts ieņēmumu dienesta publiskotā amatpersonas deklarācija.

Politiķis 75 tūkstošus eiro saņēmis kā maksājumu no sev piederošās «Brigmaņa zemnieku saimniecība «PRIEDULE«». Brigmanis arī 43 733 eiro nopelnījis kā atalgojumu par darbu Saeimā un 11 250 eiro par īpašuma izīrēšanu Lielbritānijā. Salīdzinājumam - 2014.gadā Brigmanis no savas zemnieku saimniecības saņēma 95 tūkstošus eiro.

Tāpat politiķis pērn ir saņēmis 8253 eiro lielu pensiju (688 eiro mēnesī).

Politiķim ir aptuveni 265 tūkstošu eiro lieli uzkrājumi deviņos dažādos banku kontos, kā arī desmit dažādi zemes īpašumi Jelgavā un Pūrē. Tāpat ZZS līderim pieder zeme un māja Pūres pagastā, kā arī zeme un māja Lielbritānijā, Derbijā. Politiķim lietošanā ir 2007.gada izlaiduma «Nissan X Trail».

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu