Dzintars pērn uzcēlis māju un iztērējis iekrāto

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālās apvienības (NA) līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Raivis Dzintars pagājušā gada laikā iztērējis 20 tūkstošus eiro, kā arī uzcēlis māju uz sev piederošā zemes īpašuma Siguldā, liecina Valsts ieņēmumu dienestā publiskotā amatpersonas deklarācija.

Dzintars pērn atalgojumā Saeimā saņēmis 22 153 eiro. Tāpat viņš saņēmis 7300 eiro no īpašuma pārdošanas un 136 eiro lielu pabalstu no Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras.

Aizvadītā gada deklarācijā norādīts, ka Dzintaram šobrīd pieder zeme un ēkas Siguldas novadā. Gadu iepriekš deklarācijā bija norādīta tikai zeme.

Ja 2014.gada beigās Dzintaram bija 26488 eiro lieli uzkrājumi, tad 2015.gada beigās politiķa uzkrājumi bijuši vairs tikai 8265 eiro.

NA līdzpriekšsēdētājam īpašumā ir 1982.gada izlaiduma automašīna «VW Golf» un valdījumā 2011.gada izlaiduma «Peugoet 508». Tāpat politiķim ir 84 465 eiro lielas parādsaistības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu