Vējonim uzdāvināta viņa slimošanas laikā tapusī Lielvārdes josta

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Valsts prezidentam Raimondam Vējonim otrdien uzdāvināta viņa slimošanas laikā tapusī Lielvārdes josta, informēja Valsts prezidenta kanceleja.

Iedzīvotāju kopīgi internetvidē izveidotā josta ir uzausta un otrdien tika nogādāta Vējonim, lai kalpotu kā atgādinājums par atbalstu un dotu spēku turpmākajam darbam. Valsts prezidents saņēma arī informāciju par vēlējumu autoriem.

«Paldies par jūsu labajām domām un spēcinošajiem vārdiem, kas palīdzēja man ātrāk atgūt veselību un dod spēku turpmākajam darbam. Šodien jūtos patiesi saviļņots, saņemot īstu Lielvārdes jostu, kura tapusi, pateicoties jūsu mīlestībai un rūpēm,» pateicies prezidents.

Mājas lapa «Turiesprezident.lv» tika izveidota laikā, kad Vējonis atveseļojās pēc sirds operācijas. Pāris nedēļu laikā tika sniegti 3000 vēlējumu un sveicienu, kopā veidojot rakstu rindiņas trīs metru garumā. Pēc vietnes autoru iniciatīvas vēlējumu pārvēršana austā Lielvārdes jostā tika uzticēta audējai Dagnijai Kupčai.

«Liels prieks, ka grūtos brīžos cilvēki spēj radīt tik lielu atbalstu, kā mazi tā lieli, ģimenes, klases un pat latvieši pasaulē. Ar pagodinājumu apkopojām visus vēlējumus un vadījām īpašās jostas aušanas procesu, lai to atbalstītāju vārdā pasniegtu Valsts prezidentam,» saka projekta koordinatore Zane Šneidere.

Prezidentam janvārī tika veikta sirds vārstuļa operācija pēc sepses infekcijas. 26.februārī Vējonis tika izrakstīts no Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas. Darba pienākumus viņš atsāka pildīt 30.martā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu