Valsts prezidenta kanceleju atstās trīs pieredzējuši darbinieki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Valsts prezidenta kanceleju drīzumā atstās trīs darbinieki, kuri savu karjeru sāka laikā, kad prezidenta amatu vēl ieņēma Vaira Vīķe-Freiberga, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums «Panorāma».

Pēc LTV rīcībā esošās informācijas, amatu no 1.jūnija atstās prezidenta sabiedrisko projektu vadības padomniece Karīna Rāviņa-Vimba un Preses dienesta vadītāja vietnieks Oskars Volfs. Savukārt personāla vadītāja Kristīne Zīle amatu atstās jūnija vidū.

Visi minētie darbinieki ir strādājuši pie agrākajiem prezidentiem un nav uzskatāmi par politiski aicinātiem.

Jau ziņots, ka vakar kļuva zināms, ka Valsts prezidents Raimonds Vējonis par savu nākamo preses padomnieku izvēlējies bijušo Latvijas Radio valdes priekšsēdētāju Jāni Siksni.

Valsts prezidents: Personāla maiņa kancelejā ir normāls process

Personāla maiņa Valsts prezidenta kancelejā ir normāls process, Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta panorāmā» teica Raimonds Vējonis. Viņš uzsvēra, ka jebkurā iestādē personāla kustība notiek, tas ir normāls process. Vējonis arī atzina, ka ir izvirzījis prioritātes un mērķus kancelejas darba, Kancelejai esot jāstrādā kā komandai, lai šos mērķus sasniegtu, tādēļ arī turpmāk sagaidāma darbinieku maiņa kancelejā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu