Rīgas dome sola, ka remontdarbi Barona ielā noslēgsies termiņā - līdz dienas beigām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Lai gan remontdarbi Krišjāņa Barona ielā Rīgā vēl turpinās, pilsētas dome sola, ka tie noslēgsies paredzētajā termiņā - līdz šodienas beigām.

Kā novēroja aģentūra LETA, piektdienas pēcpusdienā strādnieki vēl aktīvi rosījās Barona un Elizabetes ielas krustojumā, un remontdarbu dēļ satiksme šajā vietā bija apgrūtināta. Tikmēr Rīgas domes Satiksmes departamenta mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka šodien ceļa seguma atjaunošanas darbu pirmo posmu Barona ielā visā tās garumā ir paredzēts noslēgt.

Departamenta sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Dimante aģentūrai LETA apgalvoja, ka remontdarbi noslēgsies paredzētajā laikā. Viņa arī piebilda, ka jau rīt, 28.maijā, plkst.12 Radio ielā paredzēta tikšanās, lai visi interesenti kopā ar Rīgas domes augstākajām amatpersonām dotos izbraucienā ar velosipēdiem pa atjaunoto Barona ielu, novērtējot veikto remontdarbu kvalitāti.

Jau ziņots, ka 2015.gada septembrī sāktie remontdarbi Barona ielā tiek veikti vairākos etapos, no kuriem pirmais noslēdzas 27.maijā. Pirmā etapa laikā ticis atjaunots segums visas ielas garumā no Aspazijas bulvāra līdz Brīvības ielai. Būvdarbu gaitā iecerēts atjaunot brauktuves segumu, pilnībā to nobruģējot, arī tajā ielas posmā, kur iepriekš bija asfaltbetona segums. Brauktuves abās pusēs ar speciālu bruģi jābūt iezīmētai un izveidotai velojoslai.

Paredzams, ka drīz pēc pirmā būvdarbu etapa noslēgšanās tiks sākts otrais, kura laikā iecerēts atjaunot ietves. Otrā etapa izpildes laiks paredzēts līdz 1.septembrim.

Par Barona ielā veikto remontdarbu kvalitāti sabiedrībā ik pa laikam uzjundījusi neizpratne, iedzīvotāji bieži fotografējuši šķībi uzlikto bruģi un uz ielas sakrājušās peļķes, tikmēr remontstrādnieki vairākās vietās kļūdas labojuši. Barona ielas remontdarbus kritizējuši arī Rīgas domes opozīcijas pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu