Tiesu administrācija tiesu iestāžu korespondences pakalpojumiem tērēs € 4,3 miljonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tiesu administrācija tiesu iestāžu korespondences pakalpojumiem tērēs 4,3 miljonus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Tiesu administrācija, iepriekš nepublicējot paziņojumu par līgumu, piešķīra līguma slēgšanas tiesības valsts uzņēmumam «Latvijas Pasts». Kopējā līgumcena ir 4 300 000 bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Iepirkums par Tiesu administrācijas un tiesu iestāžu korespondences pieņemšanu un nosūtīšanu vai piegādi norādītajam adresātam paredzēts tiesu iestāžu vēstuļu, bandroļu un sīkpaku sūtīšanai Latvijas teritorijā un uz ārvalstīm, kā arī to saņemšanai.

Pakalpojumu plānots nodrošināt Tiesu administrācijai, administratīvajām rajona tiesām, apgabala, priekšpilsētu un rajona tiesām, priekšpilsētu un rajona tiesu zemesgrāmatu nodaļām un Tiesu ekspertu padomei.

Iepirkuma līguma izpildes laiks paredzēts līdz līguma summas sasniegšanai, bet ne ilgāk kā trīs gadus no līguma spēkā stāšanās dienas.

Tiesu adminstrācija izveidota 2004.gadā un tā veic personāllietvedību tiesās un zemesgrāmatu nodaļās, plāno tiesu un zemesgrāmatu nodaļu budžetu un rīkojas ar piešķirtajiem finanšu līdzekļiem, nodrošina tiesas un zemesgrāmatu nodaļas ar materiāltehniskajiem līdzekļiem, informācijas un komunikācijas tehnoloģiju infrastruktūru, kā arī nodrošina informācijas sistēmu (valsts vienotās datorizētās zemesgrāmatas, tiesu informatīvās sistēmas un izpildu lietu reģistra) uzturēšanu un attīstību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu