Pļavnieku iedzīvotājus pārsteidz dejas ap zārku

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter/@Nepareizais

Svētdienas vakarā Pļavnieku iedzīvotājos baisu apmulsumu izraisījis skats uz Deglava ielas kalna, kas uzbērts agrākās izgāztuves vietā, - tajā vairāki ļaudis nesa zārku un pēc tam ap to arī dejoja.

Kā vēsta Rīgas pašvaldības izdevums «info.riga.lv», Rīgas Pašvaldības policija, ierodoties neparastā notikuma vietā, konstatējusi, ka kalna teritorijā norit video uzņemšana.

Notikuma vietā arī atradās atbildīgā persona, kas paskaidroja, ka SIA «Studija Lokomotīve» veic filmas reklāmas rullīša uzņemšanu.

Rīgas domē tika noskaidrots, ka SIA «Studija Lokomotīve» ir atļauja veikt video filmēšanu norādītajā adresē Deglava ielā 29. maijā laikā no plkst. 20 līdz 22. Taču studijas iesniegumā nebija norādīts, kādu tieši ainu plānots filmēt – SIA «Lokomotīve» pārstāvji tikai norādījuši, ka apņemas ievērot šo kārtību, kā arī garantē delikātu attieksmi pret Pļavnieku iedzīvotājiem.

Foto: Twitter/@Nepareizais
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu