Par robežas nelikumīgu šķērsošanu aiztur desmit Vjetnamas un vienu Krievijas pilsoni

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agnese Gulbe / LETA

Nedēļas nogalē par valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu robežsargi aizturēja vienu Krievijas un desmit Vjetnamas pilsoņus, informēja Valsts robežsardzē.

Pret minētajām personām par valsts robežas tīšu nelikumīgu šķērsošanu personu grupā sākts kriminālprocess. Likumpārkāpēji ievietoti Valsts policijas Īslaicīgas aizturēšanas vietā.

Kopš gada sākuma šī ir jau 16.personu grupa, kura aizturēta par Latvijas-Krievijas vai Latvijas-Baltkrievijas valsts robežas nelikumīgu šķērsošanu.

Kopumā šogad par «zaļās» robežas nelikumīgu šķērsošanu aizturēti 120 trešo valstu piederīgie, tostarp 82 Vjetnamas pilsoņi, un 18 personu pārvietotāji, desmit Krievijas, trīs Latvijas, divi Ukrainas, viens Tadžikistānas, viens Lietuvas un viens Moldovas pilsonis, savukārt pērn visa gada garumā aizturēti 463 trešo valstu piederīgie, tostarp 309 Vjetnamas, 70 Irākas, 30 Afganistānas un 25 Krievijas pilsoņi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu