Rīgas lidostā ārkārtas apstākļu dēļ nosēdināta liela «Air France» lidmašīna

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāja foto

Rīgas lidostā šovakar, iespējams, kādu ārkārtas apstākļu dēļ, nosēdusies liela «Air France» lidmašīna Boeing 777-328(ER), kas bija reisā no Parīzes uz Pekinu, tā liecina TVNET lasītāja novērojumi.

Foto: TVNET

Pie lidmašīnas piebraukušas policijas un ātrās palīdzības mašīnas, taču cilvēki ārā netika sēdināti, tā liecināja novērojumi no attāluma. Kā liecina komentāri, šis bijis reiss uz Pekinu.

Pēc mirkļa operatīvie dienesti lidmašīnu atstājuši, taču pie lidaparāta palicis lidostas transports.

Foto: TVNET lasītāja foto

Kā sarunā ar Tvnet norādīja lidostas pārstāve Sarmīte Rinmane,

Rīgas lidosta patiesi šovakar uzņēmusi konkrēto lidmašīnu. Taču nosēšanās apstākļus un iemeslus tiesīga komentēt ir tikai aviokompānija «Air France».

Tā kā aviokompānijai nav tiešo lidojumu uz Rīgu, tad lidosta notikušā apstākļus nevar komentēt.

Kā sacīja Rinmane, notikušais nav ietekmējis nevienu izlidojošo vai ielidojošo reisu, kas tiek veikti saskaņā ar grafiku.

Rinmane īsi pēc plkst. 19 vakarā apliecināja, ka šis gaisa kuģis, kurš izvēlējies problēmu atrisināšanai Rīgas lidostu, jau drīz plāno pacelties un turpināt ceļu.

Kā liecina aculiecinieku novērojumi, lidmašīna pacēlās dažas minūtes pirms plkst. 20 vakarā.

Foto: TVNET lasītāja foto

Starptautiskā lidosta «Rīga» ir lielākais starptautiskās aviācijas uzņēmums Baltijā un ir šā reģiona galvenais gaisa satiksmes centrs, kas nodrošina regulāru pasažieru satiksmi, kravas un pasta pārvadāšanu ar civilās aviācijas gaisa kuģiem uz Eiropas un citām pasaules valstu pilsētām.

Lidosta «Rīga» ir Latvijas valstij piederošs uzņēmums, kura kapitāla daļu turētājs ir Satiksmes ministrija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu