Turcijas pilsonis Rīgas kanālā izglābj slīkstošu zēnu no Kazahstānas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Sestdien, 28.maijā, kāds Turcijas pilsonis izglābis Rīgas kanālā slīkstošu bērnu, informēja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) sabiedrisko attiecību speciālists Toms Sadovskis.

RPP Operatīvās vadības un drošības uzraudzības pārvaldes darbinieki pamanīja, ka pilsētas kanālā atrodas kāds vīrietis. Policijas darbiniekiem, pieejot tuvāk ūdenstilpei, pamanīja, ka vīrietis no kanāla nes ārā mazu bērnu.

Veicot pārrunas ar vīrieti, tika noskaidrots, ka vīrietis atradies netālu no ūdenstilpes un pamanījis, ka kāds mazgadīgs bērns, rotaļājoties gar kanāla krastu, iekritis ūdenī un paša spēkiem nav varējis izkļūt no tā. Vīrietis ielēcis ūdenī un iznesis slīkstošo bērnu.

Uzreiz pēc tam tika izsaukti mediķi, kuri uz vietas cietušajiem snieguši medicīnisko palīdzību. Notikuma vietā bija sastopama arī bērna māte, kura paskaidroja, ka bija aizgājusi uz veikalu un savu sešgadīgo bērnu atstājusi kopā ar vecvecākiem. Cietušais zēns un viņa vecāki ir no Kazahstānas.

Policija izsaka pateicību drošsirdīgajam Turcijas pilsonim, kurš neapmulsa un nekavējoties rīkojās, ielecot un izglābjot slīkstošo zēnu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu