Skaties tiešraidi: Bērnu slimnīcas dārza svētki mazajiem pacientiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis/TVNET

Turpinot pagājušajā gadā sākto tradīciju, 1.jūnijā no plkst.12:00 līdz 15:00 par godu Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai norisināsies Bērnu slimnīcas dārza svētki mazajiem pacientiem, viņu vecākiem un slimnīcas personālam! Šogad svētku ietvaros atklās arī atjaunoto rotaļu laukumu! Portāls TVNET piedāvā svētkus skatīties tiešraidē.

Svētki uzmundrina, saliedē, ļauj atpūsties no dažbrīd ļoti grūtās ikdienas slimnīcā. Pēc pagājušā gada svētkiem saņēmām ļoti daudz pateicības vārdu gan no pacientiem, gan personāla, un secinājām, ka tik liels apmeklētāju skaits - aptuveni 200 cilvēku - vēl nebija piedzīvots nevienā no līdz šim rīkotajiem pasākumiem. Tamdēļ arī šogad vēlamies sagādāt prieku ne tikai mazajiem pacientiem, bet arī visiem, kuri ikdienā rūpējas, lai mūsu bērni varētu ātrāk atveseļoties. Dārza svētkos būs iespēja tikties sirsnīgā atmosfērā, gūt jaukas emocijas un vērtīgu pieredzi, jo arī veselīgs uzturs un dzīvesprieks palīdz veseļoties!

Dārza svētkos Baibas Sipenieces-Gavares un Jāņa Romanovska virsvadībā ēšanas prieki mīsies ar interesantiem priekšnesumiem un atrakcijām - milzu spēlēm, radošajām darbnīcām, mīmiem, garkājiem, galda hokeja sacensībām kopā ar «Dinamo Rīga» hokejistiem un basketbola komandas TTT meitenēm, tāpēc ļoti ceram, ka visiem, kuri todien būs Bērnu slimnīcā, šie patiesi būs īsti svētki, ko atcerēties!

Dārza svētkos piedalīsies arī Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone, kura jau iepriekš ir sniegusi atbalstu Bērnu slimnīcas fonda organizētajiem projektiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu