VI par diviem mēnešiem pagarina ekspertīzes termiņu saistībā ar velosportista Čakša nāvi

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/niklavs.cakss

Veselības inspekcija (VI) par diviem mēnešiem pagarinājusi ekspertīzes veikšanas termiņu mirušā velosportista Niklāva Čakša veselības aprūpes kvalitātes izvērtēšanai.

«Ekspertīze vēl nav pabeigta, tā ir pagarināta uz diviem mēnešiem,» pavēstīja inspekcijas preses sekretāre Agita Antonāne.

Jau ziņots, ka VI izvērtē gan medicīnisko dokumentāciju no dažādām iestādēm, kas bija saistītas ar riteņbraucēja veselības pārbaudēm, gan palīdzības sniegšanu notikuma vietā.

Jau ziņots, ka šīs sezonas pirmajā SEB MTB velomaratona posmā Cēsis-Valmiera 24.aprīlī mira Latvijas junioru šosejas riteņbraukšanas izlases līderis Niklāvs Aleksandrs Čakšs. 17 gadus vecais Čakšam slikti palika neilgi pēc sacensību finiša. Vairāk nekā stundu neatliekamās palīdzības mediķi cīnījās par jaunā sportista dzīvību, taču viņu glābt neizdevās.

Valsts policija (VP) sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu