Uz «Vienotības» ārkārtas kongresu pieteikušies 595 delegāti; Āboltiņa cer uz vietu valdē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Uz «Vienotības» ārkārtas kongresu pieteikušies 595 delegāti, intervijā Latvijas Televīzijas «Rīta Panorāmā» trešdien informēja partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, paužot cerību, ka viņai būs iespēja turpmāk darboties partijas valdē.

«Vienotības» ārkārtas kongress sasaukts 4.jūnijā, tajā tiks izvēlēts jauns partijas līderis.

«Pagaidām es viņu [nākotni partijā] redzu kā frakcijas vadītājas nākotni, es tiešām arī ceru, ka man būs iespēja darboties nākamajā valdē, un kā atbalstu jebkuram no ievēlētajiem kandidātiem. Viņiem zināmas pieredzes trūks un, manuprāt, jebkurš padoms, kas ir dots, skaidrs, ka lēmums jāpieņem pašam vadītājam, bet, ja viņam ir iespēja uzklausīt vairāk viedokļu, pieredzes, kas ir man, domāju, ka tā organizācijai ir nepieciešama,» atbildēja Āboltiņa.

Jau ziņots, ka Rīgā trešdien noslēgsies «Vienotības» partijas priekšsēdētāja amata kandidātu - Andra Piebalga un Edvarda Smiltēna - publiskās debates, kas tiks veltītas kultūras un nacionālajiem jautājumiem, kā arī nodokļu un budžeta politikai.

Debatēs par partijas nākotnei, kā arī valstij un sabiedrībai nozīmīgiem jautājumiem kandidāti ar partijas biedriem jau tikušies Cēsīs, Rēzeknē, Liepājā un Ozolniekos.

«Vienotības» reitings pašlaik ir noslīdējis zem 5% robežas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu