Vaiņodē sāks būvēt € 6,8 miljonus vērtu Nacionālo bruņoto spēku noliktavu kompleksu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aizsardzības nozares vadība rīt, 10. jūnijā, plkst.13 piedalīsies piemiņas kapsulas iemūrēšanas ceremonijā Vaiņodē, kur tiks sākta Nacionālo bruņoto spēku noliktavu kompleksa būvniecība, informēja Aizsardzības ministrijas Preses nodaļa.

«Noliktavu komplekss, kas šeit tiks izbūvēts, kalpos ne tikai Kurzemes reģionā izvietoto vienību vajadzībām, bet arī iekļausies vienotā Nacionālo bruņoto spēku nodrošinājuma sistēmā.

Tas ļaus uzturēt bruņoto spēku kaujas gatavību vajadzīgajā līmenī un nodrošinās spēju reaģēt krīzes situācijās nākotnē,»

norāda aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS).

Pasākumā piedalīsies arī Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra vadība, Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālleitnants Raimonds Graube, 1.Zemessardzes novada komandieris pulkvedis Jānis Gailis, Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības vecākais kapelāns Raimonds Krasinskis un citi Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji.

Kā liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā publicētā informācija, būvprojekta izstrādi, būvdarbus un autoruzraudzību objektā par 6 758 244 eiro sniegs AS UPB, savukārt būvuzraudzību objektā par 46 280 veiks SIA «Būves un būvsistēmas».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu