Ušakovs nevarot ietekmēt maksas stāvvietas izveidi pie bērnu slimnīcas Mežciemā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašvaldība nevar ietekmēt maksas stāvvietas izveidi pie bērnu slimnīcas Mežciemā, Latvijas Televīzijas raidījumam «Rīta panorāma» teica Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S).

Viņš skaidroja, ka stāvvieta ir izveidota uz privāta zemes gabala. Īpašnieks savā zemesgabalā var darīt ko grib. Piemēram, viņš var uzcelt zemesgabalam riņķī žogu un nelaist iekšā nevienu - ne par maksu, ne par velti.

Domes priekšsēdētājs norādīja, ka stāvvietas ekspluatācija tika apturēta, jo nebija saskaņota maksas iekasēšanas aparātu lietošana. Līdz ko tas tiks izdarīts, maksas stāvvieta sāks darboties.

Kā ziņots, Rīgas pilsētas būvvalde jūnija sākumā pārtrauca maksas stāvvietas darbību pie Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Gaiļezera novietnes, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas pilsētas būvvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žūka.

Autostāvvietu apsaimnieko uzņēmums «CityParks».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu