Suns pierobežā atrod saiņus ar kontrabandas cigaretēm

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Robežsardzes dienesta suns pierobežā atradis saiņus ar kontrabandas cigaretēm, un aizdomās par nelikumīgu cigarešu apriti aizturēti divi cilvēki - viens Lietuvas un viens Baltkrievijas pilsonis, zināja Valsts Robežsardzē.

Trešdien robežsargi konstatēja pēdas, kas liecināja par preču nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai. Iespējamo likumpārkāpēju meklēšanas pasākumos tika iesaistīts kinologs ar dienesta suni, kā rezultātā netālu no notikuma vietas tika konstatēti četri saiņi, kuros atradās 4000 cigarešu ar Baltkrievijas akcīzes markām. Aizturēti tika divi vīrieši - Lietuvas un Baltkrievijas pilsoņi.

Pret likumpārkāpējiem uzsākts kriminālprocess par muitošanai pakļauto preču ievešanu muitas teritorijā, apejot muitas kontroli, kas izdarīts personu grupā pēc iepriekšējas vienošanās.

Krimināllietas materiāli, aizturētās personas ar lietiskajiem pierādījumiem nodoti Valsts Ieņēmumu dienesta Muitas policijas pārvaldes amatpersonām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu