Stāvvieta pie Gaiļezera Bērnu slimnīcas pagaidām darbojas bez maksas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas būvvaldē pagaidām nav iesniegta dokumentācija maksas autostāvvietas saskaņošanai un tās darbības atjaunošanai pie Gaiļezera Bērnu slimnīcas, pastāstīja Rīgas pilsētas būvvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Žūka.

Patvaļīgi ierīkoto Gaiļezera Bērnu slimnīcas maksas stāvvietu, kuras darbību teritorijas apsaimniekotāji nebija saskaņojuši pašvaldībā, Rīgas dome slēdza līdz mirklim, kamēr tās darbība netiks saskaņota atbilstoši normatīvo aktu prasībām. Pagaidām minētā stāvvieta nav atsākusi savu darbību, jo autostāvvietas teritorijas apsaimniekotāji nav iesnieguši nepieciešamos dokumentus, kas legalizētu maksas stāvvietas darbību, pastāstīja Žūka.

Žūka paskaidroja, ka būvvaldes atzinumu par stāvvietas darbības apturēšanu adresāts šobrīd ir jau saņēmis, tādēļ tālākā rīcība atkarīga no stāvvietas teritorijas apsaimniekotāja «CityParks».

Jau tika ziņots, ka pie Gaiļezera Bērnu slimnīcas darbojās maksas stāvvieta, kuru apsaimniekoja uzņēmums «CityParks». Rīgas dome apturēja stāvvietas darbību, jo stāvvietas aparāta ekspluatācija nebija saskaņota ar atbildīgajās pašvaldības institūcijām. Tomēr Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (S) paskaidroja, ka pašvaldība nevar ietekmēt maksas stāvvietas izveidi pie Bērnu slimnīcas, jo stāvvieta ir izveidota uz privāta zemes gabala.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu