Rīgā vilciens sabraucis deviņgadīgu zēnu

LETA/BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Austra Helēna Žaggere / LETA

Sestdien Rīgā gājis bojā deviņgadīgs zēns, kurš pie Mangaļu stacijas Rīgā pakļuvis zem vilciena, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Ilze Bukša.

Zēns no gūtajām traumām nomiris.

Valsts policijā pastāstīja, ka 2008.gadā dzimušais zēns sestdienas vakarā neilgi pirms plkst.21 ar velosipēdu šķērsojis dzelzceļa pārbrauktuvi, kur arī noticis negadījums. Nekādas plašākas informācijas policijas rīcība patlaban nebija.

Tāpat aizvadītajā diennaktī bijuši divi nāves gadījumi Vidzemē. Gājis bojā 45 gadīgs motociklists, kurš avarējis un kūleņojis. Lai gan notikuma vietā esošie, sekojot mediķu norādēm pa tālruni, mēģinājuši motociklistam palīdzēt un vēlāk iesaistījusies arī NMPD brigāde, vīrieša dzīvību glābt neizdevās.

Savukārt 39 gadīgs vīrietis Vidzemē devies peldēt, un apkārtējie pēcāk nav varējuši viņu atrast. Pēc glābēju piesaistes vīrietis atrasts ūdenstilpnē aptuveni pēc stundas miris.

Kopumā NMPD aizvadītajā diennaktī ir saņēmis 1285 izsaukumus, no kuriem 332 bija saistīti ar dažāda veida traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu