«Zemgales Ziņas» un «Kursas Laiks» no rītdienas pārtop par nedēļas laikrakstiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sākot ar rītdienu, 30.jūniju, SIA «Reģionu mediji» izdotie Latvijas reģionālie laikraksti «Zemgales Ziņas» un «Kursas Laiks» pārtop par nedēļas formāta laikrakstiem, turpmāk iznākot reizi nedēļā, ceturtdienās, informē uzņēmumā.

Līdz ar formāta maiņu laikraksti būšot saturiski bagātāki, analītiskāki un krāsaināki, kļūstot par biezākajiem latviski iznākošajiem laikrakstiem. Vienlaicīgi ar avīžu formāta izmaiņām «Reģionu mediji» stiprinās savu mediju digitālās platformas, kur lasītāji varēs uzzināt jaunumus, ziņas un aktualitātes, norāda uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Uldis Salmiņš.

Viņš skaidro, ka izmaiņas veiktas, lai piemērotos patērētāju vajadzībām un tirgus konjunktūras izmaiņām, kas novērojamas visā pasaulē. Jaunumu uzzināšanai cilvēki arvien plašāk izmanto interneta portālus un sociālos tīklus. Laikrakstu jomā savulaik dominējošo ikdienas formātu pakāpeniski nomaina nedēļas avīzes, kuras konceptuāli un saturiski ir piemērotākās mūsdienu patērētāju vajadzībām.

Uzņēmums «Reģionu mediji» izdod laikrakstus «Zemgales Ziņas», «Kursas Laiks», «Dzirkstele», «Ziemeļlatvija», «Alūksnes Ziņas», kā arī pārvalda kapitāldaļas laikrakstos «Bauskas Dzīve», «Staburags» un «Neatkarīgas Tukuma Ziņas».

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «Reģionu mediji», kas līdz 2016.gada 27.jūnijam darbojās ar nosaukumu SIA «RPD», 2014.gadā apgrozīja 1,14 miljonus eiro, kas ir par 3% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 1,12 miljoni eiro. 2014.gadā uzņēmums cieta zaudējumus 155 307 eiro apmērā, bet 2013.gadā uzņēmuma zaudējumi bija 93 976 eiro.

SIA «Reģionu mediji» dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 450 000 eiro. Uzņēmums pieder Salmiņam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu