Iekrītot pamestas jaunbūves lifta šahtā, nosities jaunietis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kārtējā nelaime nepabeigtā jaunbūvē Rīgā - dzīvību zaudējis jaunietis, kurš neuzmanības dēļ iekritis atvērtā lifta šahtā, TVNET uzzināja Valsts policijā.

Vakar Valsts policija saņēma informāciju, ka gājis bojā jaunietis, kurš atradies nepabeigtā jaunbūvē un iekritis lifta šahtā.

Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti noskaidroja, ka vakar, 29. jūnijā, ap plkst.22 Rīgā, Mednieku ielā,

kādā nepabeigtā jaunbūvē atradušies divi brāļi – 19 un 14 gadus veci puiši.

Abi jaunieši klīduši pa ēku, nenojauzdami, ka šī ekskursija vienam no viņiem beigsies letāli.

Vecākais no brāļiem kādā brīdī pakāpies atpakaļ, nemanot, ka aiz viņa ir atvērta lifta šahta.

Jaunietis tajā iekritis, gūstot dzīvībai bīstamas traumas. Diemžēl šāda jauniešu pastaiga nepabeigtā ēkā beidzās letāli, jo

cietušais puisis neilgi pēc notikušā slimnīcā nomiris.

Šobrīd par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas, un izmeklēšanas laikā tiks noskaidroti precīzi notikušā apstākļi, arī tas, kādā veidā abi puiši iekļuvuši ēkā.

Policija kārtējo reizi lūdz iedzīvotājus nebūt pārdrošiem un neriskēt ar dzīvību. Pastaigas un ekskursijas šādās nepabeigtās ēkās var būt dzīvībai bīstamas. Policija lūdz vecākus atkal un atkal pārrunāt ar saviem bērniem – gan maziem, gan lieliem –, ka atrašanās šādās ēkās nav riska vērta. Šāda «izklaide» ir tiešs drauds gan veselībai, gan dzīvībai, uzsver policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu