«Lattelecom» papildina TV kanālu klāstu ar Krievijas kanālu TNT

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No šodienas «Lattelecom» saviem klientiem bez papildu maksas piedāvā skatīties populāro Krievijas izklaides televīzijas kanālu TNT, informēja «Lattelecom».

«Rūpējoties par kvalitatīvu un sarunu vērtu «Lattelecom» TV saturu, uzņēmums regulāri papildina televīzijas kanālu klāstu un piedāvā saviem klientiem ekskluzīvas tematiskās pārraides. Tāpēc esam ieklausījušies «Lattelecom» klientu vēlmēs un pieņēmuši lēmumu uzsākt sadarbību ar populāro izklaidējošā satura kanālu TNT,» uzsver «Lattelecom» komercdirektors Gusts Muzikants.

No šodienas TNT jau pieejams «Interaktīvās TV» lietotājiem «Nashe Kino» testa kanāla Nr.115 vietā.

Savukārt «Virszemes TV» skatītāji TNT testa versijā varēs baudīt no 11.jūlija «Wimbledon Eurosport 2» (kanāls Nr.19) vietā. Līdz tam tikai «Lattelecom» klientiem veidotajā kanālā «Wimbledon Eurosport 2» iespējams redzēt pasaulē populārākā tenisa turnīra augstākā līmeņa spēles.

TNT ir līderis starp Krievijas izklaides kanāliem, piedāvājot unikālu humora šovu saturu, oriģinālas komēdijas, realitātes šovus un rekordlielu filmu un raidījumu pirmizrāžu skaitu auditorijai no 14 līdz 44 gadiem.

Kanālā skatāmi tādi populāri komēdiju šovi kā «Comedy Club», «Comedy Woman», «Nasha Russia», «Tanci», seriāli «Univer», «Fizruk», «Realnije pacani», «Interni», realitātes šovi «Ekstrasensu cīņas», «Dom 2» un citi.

«Lattelecom» piedāvā interaktīvo televīziju ar vairāk nekā 120 vietējiem un ārzemju TV kanāliem un interaktīvām papildus iespējam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu