Notiks Jūrmalas pusmaratons, kuru laikā gaidāmi arī satiksmes ierobežojumi

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šodien Jūrmalā norisināsies Jūrmalas pusmaratons, kā arī Krāsu skrējiens, kuru laikā pilsētā gaidāmi arī satiksmes ierobežojumi, informēja «Baltijasmaratoni.lv» sabiedrisko attiecību konsultante Līva Pērkone.

Iedzīvotāji un transportlīdzekļu vadītāji aicināti būt saprotoši un nepieciešamības gadījumā pielāgot savu maršrutu, izvēloties citus ceļus.

Organizatori uzsver, ka gan pilsētas iedzīvotāji, gan viesi būs laipni gaidīti Jūrmalas Krāsu skrējiena un pusmaratona pasākumos, kur būs plašas izklaides iespējas visiem apmeklētājiem un atbalstītājiem.

Jūrmalas velomaratona laikā līdz plkst.18 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tallinas ielā no Mazās Nometņu ielas līdz Artilērijas ielai, Lēdurgas ielā no Tallinas ielas līdz Raiņa ielai, Raiņa ielā no Lēdurgas ielas līdz P128, Mazajā Nometņu ielā no Raiņa ielas līdz Talsu šosejas rotācijas aplim, Rūpniecības ielā no Tallinas ielas līdz Telšu ielai.

No plkst.9.30 līdz plkst.15.30 tiks ierobežota transporta kustība Tallinas ielā no Mazās Nometņu ielas līdz Artilērijas ielai, Lēdurgas ielā no Tallinas ielas līdz Raiņa ielai, Raiņa ielā no Lēdurgas ielas līdz P128, Mazajā Nometņu ielā no Raiņa ielas līdz Talsu šosejas rotācijas aplim, Rūpniecības ielā no Tallinas ielas līdz Telšu ielai.

Automašīnas, kas tiks novietotas minētajos maršruta posmos, tiks piespiedu kārtā pārvietotas no vietas, kas traucē pasākuma nodrošināšanai, uz citu stāvēšanai atļautu vietu.

Tāpat no plkst.9 līdz 15.30 tiks atslēgti luksofori Mazajā Nometņu un Raiņa ielas krustojumā, nodrošinot satiksmes regulēšanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu