Autobusam strauji bremzējot, traumas guvuši trīs tā pasažieri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Pagājušajā diennaktī Rīgā, Jūrmalas gatves krustojums ar Kurzemes ielu, trīs cilvēki guvuši traumas, krītot autobusā «Solaris», kad tā vadītājs - 1970.gadā dzimis vīrietis - strauji bremzēja.

Traumas negadījumā guva 1959.gadā un 1950.gadā dzimušas sievietes, kuras no hospitalizācijas atteicās. Savukārt nenoskaidrota vecuma vīrietis nogādāts slimnīcā.

Uz Bauskas šosejas aizvadītajā diennaktī notika sadursme starp automašīnu «Volkswagen», ko vadīja nenoskaidrot persona, un automašīnu «Iveco» ar piekabi «Kōgel», ko vadīja vadīja 1955.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta 1963.gadā dzimis vīrietis, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā, 1971.gadā dzimusi sieviete, kura arī ar traumām nogādāta slimnīcā un 1974.gadā dzimusi sieviete, kura no slimnīcas atlaista mājās.

Rīgā, Lizuma ielā 4a, 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu «Husqvarna», uzbrauca gājējam - 2005.gadā dzimušam puisim, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Sīmaņa ielā, krustojumā ar Patversmes ielu, 1963.gadā dzimusi persona, vadot motociklu «Honda» un izvairoties no sadursmes ar automašīnu «Jeep», ko vadīja 1977.gadā dzimusi sieviete, apgāzās, gūstot miesas bojājumus. Cietušais nogādāts slimnīcā.

Daugavpils novada Naujenes pagastā uz ceļa Stropi-Krauja starp automašīnu «Mercedes Benz», ko vadīja 1939.gadā dzimis vīrietis, un automašīnu «Škoda Octavia», ko vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis, notika sadursme. Pēc medicīniskās palīdzības vērsās abu automašīnu vadītāji.

Tāpat Rīgā, Bauskas ielā 116, 1990.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu «Audi», sadūrās ar velosipēdu, ko vadīja 1989.gadā dzimusi sieviete. Negadījumā cieta velosipēdiste, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 65 satiksmes negadījumi, kuros cietuši 17 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu