Prezidents Vējonis vizītē Lielbritānijā tiksies ar karalieni Elizabeti II

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Valsts prezidents Raimonds Vējonis vizītē Lielbritānijā tiksies ar karalieni Elizabeti II, informēja prezidenta kancelejā.

Vējonis vizītē uz Lielbritāniju dosies pirmdien. Paredzēts, ka oficiālā vizīte sāksies otrdien, 19.jūlijā, kad prezidents ar kundzi Ivetu Vējoni plkst.9.30 noliks ziedus Vestminsteras abatijā. Savukārt plkst.12 Vējonis ar kundzi piedalīsies audiencē pie karalienes Elizabetes II Bekingemas pilī.

Pēc audiences pie karalienes Latvijas Valsts prezidents plkst.13.30 Vestminsteres pilī tiksies ar Apvienotās Karalistes Lordu palātas spīkeri baronesi D'Souzu (Baroness D'Souza). Pēc tās sekos prezidenta tikšanās ar Apvienotās Karalistes Apakšpalātas spīkeri Džonu Berkovu (John Bercow).

Dienas noslēgumā plkst.17.15 prezidents ar kundzi viesosies Daugavas Vanagu namā Londonā, bet plkst.19 tiksies ar latviešu kopienas pārstāvjiem.

Trešdien, 20.jūlijā, Valsts prezidents apmeklēs NATO Sabiedroto ātrās reaģēšanas korpusa štābu

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu