VUGD turpinās vadīt Oskars Āboliņš

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Valdība šodien nolēma pagarināt pilnvaru termiņu Valsts ugunsdzēsības un drošības dienesta (VUGD) priekšniekam Oskaram Āboliņam.

Āboliņš VUGD sāka strādāt jau 1992.gadā, kļūstot par Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas ugunsdzēsēju. No 1998. līdz 1999.gadam viņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas komandieris. Savukārt līdz 2001.gadam Āboliņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona nodaļas vada komandiera vietnieks.

No 2001. līdz 2002.gadam Āboliņš bija VUGD Rīgas pilsētas pārvaldes Dežūrdienesta operatīvā dežuranta palīgs, bet vēlāk līdz 2004.gadam viņš bija Rīgas pilsētas pārvaldes Dežūrdienesta operatīvā dežuranta vietnieks, vēl kādu laiku būdams Rīgas pilsētas pārvaldes Centra rajona daļas komandieris.

No 2005. līdz 2007.gadam Āboliņš bija Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas direktora vietnieks, Ugunsdzēsēju profesionālās skolas priekšnieks.

No 2007. līdz 2009.gadam Āboliņš bija Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Rīgas pilsētas pārvaldes priekšnieka vietnieks, bet 2009.gadā kļuva par VUGD Rīgas reģiona pārvaldes priekšnieka vietnieku, tā paša gada aprīlī kļūstot par priekšnieku.

2011.gadā viņš tika apstiprināts VUGD priekšnieka amatā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu