Rīgā, Imantā, mežā viens pats klīstam atrasts divgadīgs puisēns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FB/Матаева Людмила

Šovakar sociālajos tīklos tika lūgta palīdzība atpazīt mazuli - apmēram divus gadus vecu puisēnu. Viņš atrasts Rīgā klīstam Imantas mikrorajonā, mežā. Mazulis neesot raudājis, vienkārši gājis uz priekšu pa mežu. Bērna atradēji tūlīt izstaigājuši tuvāko apkaimi, taču neviens, kurš meklētu pazudušu bērnu, nav atsaucies.

Sieviete izsauca policiju un gaidīja jebkādu situācijas risinājumu un padomu, jo viņa nebija pirmā, kas vientuļo bērnu bija pamanījusi.

Par to viņai savukārt paziņojuši kādā mašīnā sēdoši divi vīrieši, kas saukuši, lai mazuli kāds paņem. Sieviete ar bērnu uz rokām viņa māti mežā meklējusi un saukusi apmēram pusstundu, taču tad tomēr izlēmusi saukt policiju. Sievietei sāka aizdomīgi likties šie vīrieši -varbūt viņi bērnu nolaupījuši, bet māte tikmēr izmisusi bērnu jau meklē.

Ieraksta autore komentāros saka, ka mazulis aizvests uz bērnu slimnīcu Vienības gatvē.

Sieviete, kura bērnu atradusi, pēc tam vēlreiz pārstaigājusi meža takas, kur arī atradusies pazudušā bērna mamma - «interesantā stāvoklī» ar kavalieri, skrienam pa mežu, meklējos savu dēlu. Sieviete arī par to paziņojusi policijai, izsakot šaubas, vai bērns šim pārim maz tiks atdots.

Māte ir noskaidrota un devusies uz slimnīcu pie bērna, tā TVNET apliecināja Valsts policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Bērnu atradusī sieviete ir patiesā sajūsmā par cilvēku atsaucību un reakciju soctīklos, jo 40 minūšu laikā šī ziņa tika padalīta tālāk 1000 reižu, un aicina, kam ir vēlēšanās palīdzēt, šai gados ārkārtīgi jaunajai māmiņai «tikt atpakaļ uz ceļa.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu