Soctīklos diskutē - kas notiek, kāpēc pazūd mazi bērni?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr.com/Andrew Taylor

Saulkrastos no dārzkopības kooperatīva «VEF-Biķernieki» pazudis divarpus gadus vecs zēns – notiek meklēšanas pasākumi. Valsts policija saņēmusi informāciju, ka Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā «VEF-Biķernieki» no kādas dārza mājas teritorijas aizgājis nepilnus trīs gadus vecs zēns vārdā Rūdolfs, kura atrašanās vieta šobrīd nav zināma. Jaunākais policijas paziņojums plkst.3.20 liecina, ka meklējumi joprojām nesekmīgi. Helikopters nosēdināts, gaidīs rītu. Cilvēki pārmeklē jau apskatītās, gan jaunas vietas. Brīvprātīgajiem maiņas papildspēkus vajadzēs no rīta. Jaunākā informācija: Valsts policija apstiprina: Rūdolfs ir atrasts!

Jaunākā informācija:

Valsts policija (VP) apstiprina: Rūdolfs ir atrasts. Pazudušais puika brīdī, kad viņu atrada NBS karavīrsm, sēdēja mežā zem koka raudādams. Bērns pazuda ceturtdienas vakarā. Naktī to meklēja ap 400 cilvēku, no rīta meklētāju skaits sasniedza aptuveni 700 cilvēku. VP norāda, ka bērns atrasts 1,5 km no pazušanas vietas. Rūdolfs nogādāts Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā novērošanai; neapstiprināta informācija liecina, ka puika esot ērču sakosts.

Iepriekš:

Policija lūdz nekavējoties ziņot, ja kāds attiecīgās teritorijas apkaimē sastop vai ir redzējis bērnu, kuram līdzi nav bijuši pieaugušie. Šobrīd meklēšanā gan kooperatīvu teritorijā, gan tuvējā mežā ir iesaistīti vairāku dienestu darbinieki,tajā skaitā kinologi, kā arī organizācijas bezvests.lv pārstāvji. Meklēšanai piesaistīts arī NBS helikopters. Labi būtu, ja palīdzēt gribošie

pirms braukšanas piezvanītu pa tālruni - 27892094 - Saulkrastu policijas pārstāvim, kurš koordinē meklēšanu uz vietas.

Latvijā, var teikt, mazi bērni pazūd ar zināmu regularitāti. Diemžēl. Soctīklos sabiedrība pauž gan sapratni, jo mazi bērni ir kustīgi, gan neizpratni - zinot, ka mazi bērni ir kustīgi, vai tiešām vecāki nevar būt daudz rūpīgāki uz uzmanīt savas atvases?

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu