Nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs pazudis, kamēr mamma runājusies ar kaimiņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs Saulkrastos no mātes redzesloka pazudis brīdī, kad sieviete runājusies ar kaimiņu, zināja teikt Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Saulkrastu iecirknī. Jaunākā informācija: Valsts policija apstiprina - Rūdolfs atrasts!

Pēc policijas sniegtajām ziņām, Rūdolfs nāk no labvēlīgas un ļoti solīdas ģimenes, kurā nekādas līdzīgas problēmas iepriekš nav pieredzētas.

«Vecāki ļoti pārdzīvo notikušo, kas tāds ar viņiem notiek pirmo reizi mūžā,» atklāja Saulkrastu policijas iecirknī, piebilstot, ka ģimene ir Saulkrastu iedzīvotāji.

Jaunākā informācija:

Valsts policija apstiprina: Rūdolfs ir atrasts. Pazudušais puika brīdī, kad viņu atrada NBS karavīrs, sēdēja mežā zem koka raudādams. Rūdolfs pazuda ceturtdienas vakarā. Naktī viņu meklēja ap 400 cilvēku, no rīta meklētāju skaits sasniedza aptuveni 700 cilvēku. VP norāda, ka bērns atrasts 1,5 km no pazušanas vietas. Rūdolfs nogādāts bērnu slimnīcā novērošanai; neapstiprināta informācija liecina, ka puika esot ērču sakosts.

Iepriekš:

No rīta tika sadalīti kvartāli, kurus katrs meklētājs pārbauda. Rūdolfa meklēšanā iesaistījās daudz brīvprātīgo, kā arī armijas un policijas pārstāvji.

Kā ziņots, nepilnus trīs gadus vecais Rūdolfs ceturtdien vakarā pazuda no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastos, dārzkopības kooperatīvā «VEF-Biķernieki».

Zēna meklēšanā iesaistījās VP, Saulkrastu novada Pašvaldības policijas, Nacionālo bruņoto spēku (NBS) un Zemessardzes amatpersonas, kā arī organizācijas «Bezvests.lv» pārstāvji un citi brīvprātīgie. Meklēšanā tika izmantots arī NBS helikopters.

Jau ziņojām, ka pazudušais puisēns bija ģērbts kreklā ar zili baltām rūtīm, baltos šortos ar zilu un sarkanu svītru sānos, kā arī baltās zeķītēs un pelēkās sandalēs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu