Bērna meklēšanā Saulkrastos bija iesaistīts 2.Kājnieku bataljons un Apmācību rotas karavīri

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: https://twitter.com/janiszvers

Saulkrastos pazudušā bērna meklēšanā piektdien bija iesaistīti 87 Nacionālo bruņoto spēku (NBS) 2.Kājnieku bataljona, Zemessardzes 19.Nodrošinājuma bataljona un Apmācību rotas karavīri, pastāstīja NBS pārstāve virsleitnante Sandra Brāle. Jaunākā informācija: Valsts policija apstiprina: Rūdolfs atrasts!

Saulkrastos pazudušā nepilnus trīs gadus vecā Rūdolfa meklēšanā no ceturtdienas vakara piedalījās NBS helikopters. Tāpat meklēšanas darbos ceturtdienas vakarā tika iesaistīts Zemessardzes 22.Kājnieku bataljons ar 12 zemessargiem, 19.Nodrošinājuma bataljons ar desmit zemessargiem, kā arī 28 zemessargi, kas patlaban piedalās Zemessardzes pamatapmācības lauka nometnē Ādažu poligonā. Rūdolfa meklēšanā no ceturtdienas vakara piedalījās arī Štāba bataljona Godasardzes rotas 22 karavīri.

NBS 2.Kājnieku bataljona un Apmācības rotas karavīri piektdienas rītā pulcējās Ādažos, lai dotos nomainīt minētās Zemessardzes vienības. NBS uzsver, ka pēc Valsts policijas (VP) pieprasījuma turpinās sniegt atbalstu pazudušā zēna meklēšanā.

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka Saulkrastos pazudušā nepilnus trīs gadus vecā Rūdolfa meklēšanā iesaistījušies jau aptuveni 500 cilvēki, aģentūra BNS uzzināja Valsts policijā.

Bērns pazuda ceturtdienas vakarā. Sākotnējā informācija liecina, ka zēns bija aizgājis no kādas dārza mājas teritorijas Saulkrastu dārzkopības kooperatīva «VEF-Biķernieki» teritorijā. Bērnam mugurā bijis rūtains (zils ar baltu) krekls, balti šorti, sānos zila un sarkana svītra, zaļas zeķītes un pelēkas sandales.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu