Tiesu administrācija komandējumiem atvēl € 1,2 miljonus

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Tiesu administrācija darbinieku komandējumu organizēšanas pakalpojumiem tērēs 1,166 miljonus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Tiesu administrācijas rīkotajā iepirkumā par ceļojumu aģentūras pakalpojumu iegādi komandējumu organizēšanai un nodrošināšanai pieteicās seši pretendenti, no kuriem par uzvarētāju atzīta tūrisma aģentūra «Explain». Uzvarētājs noteikts pēc saimnieciski izdevīgākā piedāvājuma. Kopējā iepirkuma līgumcena ir 1,166 miljoni eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Atbilstoši iepirkuma nolikumam tā ietvaros konkursa uzvarētājam jāveic aviobiļešu, vilcienu un autobusu starptautisko reisu biļešu, kā arī starptautisko iekšējo pārvadājumu (shuttle) rezervēšana, noformēšana, maiņa vai anulēšana un savlaicīga to vai rezervācijas apliecinošu dokumentu bezmaksas piegāde.

Tāpat pakalpojumi paredz apdrošināmo risku un citu jautājumu, kas saistīti ar apdrošināšanas veikšanu, saskaņošana pirms tās iegādes, pasūtījumu veikšanas pa tālruni, e-pastu, faksu vai ierodoties birojā nodrošināšana, kā arī operatīva izmaiņu veikšana vai rezervācijas anulēšana, biļešu ar dažādiem tarifiem, izbraukšanas laikiem un maršrutiem iespēju nodrošināšana, vīzu noformēšana utt.

Iepirkuma finansējumu veido daļa valsts budžeta līdzekļu, Eiropas Savienības (ES) līdzfinansējums no struktūrfondu un Kohēzijas fondu 2014. līdz 2020.gadam darbības programmas «Izaugsme un nodarbinātība» mērķa «Paaugstināt tiesu un tiesībsargājošo institūciju personāla kompetenci komercdarbības vides uzlabošanas sekmēšanai» ietvaros, Eiropas Komisijas programmas «Tiesiskums 2014-2020» projekts «ECLI ieviešana» un citu ES un citu organizāciju vai ārvalstu finanšu instrumentu līdzfinansētie projekti.

Pakalpojumu sniegšanas termiņš ir līdz kopējās līgumcenas summas sasniegšanai, bet ne ilgāk par četriem gadiem no līguma spēkā stāšanās dienas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu