Uz lidostas «Rīga» skrejceļa tehnisku problēmu dēļ apstājusies privātā lidmašīna

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šovakar uz lidostas «Rīga» skrejceļa tehnisku problēmu dēļ apstājusies privātā lidmašīna, tāpēc vairākus ienākošos reisus nācies novirzīt uz citām lidostām, pastāstīja VAS «Starptautiskā lidosta «Rīga«» Komunikācijas vienības vadītāja Elīna Prikule.

Prikule sākotnēji informēja, ka lidostas personāls sadarbībā ar privātās lidmašīnas īpašniekiem aktīvi risina problēmu, lai pēc iespējas drīzāk lidosta varētu atsākt strādāt ierastā režīmā. Īsi pēc tam no lidostas jau saņemta ziņa, ka problēma ir novērsta, līdz ar to tā atsākusi darbu ierastajā ritmā.

Informācija lidostas mājaslapā liecina, ka šovakar uz citām lidostām novirzīti četri reisi, kuriem bija plānots ielidot Rīgas lidostā pēc kārtas plkst.20.05, plkst.20.40, plkst.20.50 un plkst.20.55. Attiecīgi tie ir lidojumi no Maskavas, Briseles, Līdsas-Bredfordas lidostas Lielbritānijā un lidojums no Diseldorfas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu