Sieviete mēģina izceļot ar pasi, kas pieteikta kā pazaudēta

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Ludzas pārvaldes Terehovas robežkontroles punktā robežsargi ceturtdien konstatējuši, ka uz Krieviju izceļojošās Latvijas valstspiederīgās pase pieteikta kā zudis dokuments, informēja Valsts robežsardzē.

Persona paskaidroja, ka pase bija nozaudēta, bet pēc tam atrasta. Par pases atrašanas faktu viņa neesot informējusi Valsts policiju. Sievietei noformēts administratīvais protokols, pase izņemta, bet persona nogādāta atpakaļ Latvijā.

Daugavpils pārvaldes Piedrujas robežapsardzības nodaļas robežsargi atklāja, ka trīs Latvijas pilsoņi Daugavā gar Latvijas-Baltkrievijas robežu pārvietojas ar sporta laivām bez personu apliecinošiem dokumentiem un speciālās uzturēšanās caurlaides. Personām izskaidrota pārkāpuma būtība un sastādīti administratīvā pārkāpuma protokoli.

Savukārt lidostas «Rīga» robežkontroles punktā robežsargi konstatēja, ka Latvijā no Stambulas ieceļojošam Armēnijas pilsonim nav dokumentu, kas apliecina uzturēšanās mērķi un apstākļus, nav apmaksātas viesnīcas rezervācijas un nav pietiekošu iztikas līdzekļu, lai uzturētos Šengenas zonas valstīs. personai pie robežas noformēts ieceļošanas atteikums, un tā nogādāta atpakaļ izceļošanas valstī.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti piecām personām - četriem Krievijas un vienam Lietuvas pilsonim.

Transportlīdzekļu un kuģošanas ekspluatācijas jomā robežsargi atklājuši pārkāpumus 20 personām - astoņiem Krievijas, trim Baltkrievijas, diviem Lietuvas, diviem Igaunijas, četriem Latvijas un vienam Tadžikistānas pilsonim.

Kopā uz ārējām robežām ceturtdien, 24.augustā, konstatēti 15 robežpārkāpēji, bet uz ārējām robežām un valsts iekšienē Valsts robežsardzes amatpersonas konstatēja 40 likumpārkāpumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu