Šodien TVNET dzimšanas diena! Esam ar jums kopā jau 16 gadus!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Klāt 1.septembris, Zinību diena un diena, kad mēs, populārākais un lasītākais ziņu portāls latviešu valodā, svinam 16 gadu jubileju. Svinot TVNET dzimšanas dienu, sveicam arī savus teju miljons lasītājus un vēlam mums visiem iespēju dzīvot mierīgā un laimīgā Latvijā!

Katrs gads TVNET attīstībā nesis daudzus jaunus un izaicinājumu pilnus notikumus, šis gads īpaši bijis pārmaiņu pilns, taču mūsu atmiņā tas iespiedīsies arī ar pārcelšanos uz jaunām mājvietām.

Līdz šim TVNET grupas portālu darbinieki strādāja VEFā,

bet augusta sākumā pārcēlāmies uz pašu Rīgas centru - Marijas ielu 2.

Te iekārtojam gan mājīgas redakcijas telpas, gan attīstām video studiju un izbaudām priekšrocības, ko dod atrašanās pilsētas centrā - dažādu notikumu epicentrā.

Ik dienas TVNET portālu veido vairāki desmiti darbinieku

Esam gatavi attīstībai!

TVNET valdes loceklis Juris Mendziņš norāda, ka TVNET no ziņu kanāla ir izaudzis par digitālo multimediju kompāniju, uzturot un attīstot vairākus projektus - tvnet.lv, rus.tvnet.lv, apollo.lv, kā arī platformu auto cienītājiem latauto.lv, vadošo recepšu portālu receptes.lv un izklaides kanālu jauniešiem spoki.lv.

Šobrīd mēs esam jauna, kvalitatīva izaugsmes perioda priekšā, gan ieviešot jaunas tehnoloģijas, gan strādājot ar satura projektiem.
Jaunās TVNET redakcijas telpas ir gaišas un mājīgas
Jaunās TVNET redakcijas telpas ir gaišas un mājīgas Foto: TVNET

«Taču būtiskas lietas ir vienkāršas. Mums ir pasniegta lieliska dāvana no aizejošās vasaras - šī saules pilnā diena. Mūsu jaunais, saulainais birojs, pa kura logu mēs varam vērot Centrālās stacijas pulksteni, dod sajūtu, ka atrodamies pulsējošas metropoles pašā notikumu epicentrā."

Un, pateicoties izcilai, spēcīgai un radošai komandai, mēs varam būt pārliecināti, ka TVNET būs vadošais digitālais medijs Latvijā.
TVNET valdes loceklis Juris Mendziņš ir pārliecināts: TVNET būs vadošais digitālais medijs Latvijā
TVNET valdes loceklis Juris Mendziņš ir pārliecināts: TVNET būs vadošais digitālais medijs Latvijā Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Esam lielākais portāls latviešu valodā!

TVNET galvenā redaktore Zita Lunde uzsver: «16 gadu laikā esam izauguši par lielu digitālu izdevniecību, kuru veido vairāk nekā 60 cilvēki! Tomēr 16 gadi jau tāds skaists tīņu vecums vien ir, tādēļ nesnaužam uz vecajiem lauriem un mērķtiecīgi ejam uz priekšu. Dinamiskā digitālā vide neļauj atslābt ne uz mirkli!

Strādājam 24 stundas diennaktī

Lepojamies ar to, kādi esam izveidojušies un kļuvuši par ietekmīgu mediju Latvijā ar lielāko latviski runājošo auditoriju!.

Mēs atšķiramies ar savu drosmi paust tiešus, precīzus un nereti asus viedokļus.

Šajā karsto notikumu laikā vienmēr esam pirmais medijs Latvijā, kurš ziņo par svarīgiem notikumiem pasaulē un tepat Latvijā, strādājot 24 stundas diennaktī.

TVNET galvenā redaktore Zita Lunde saka: Mēs lepojamies, ka esam lielākais portāls latviešu valodā!
TVNET galvenā redaktore Zita Lunde saka: Mēs lepojamies, ka esam lielākais portāls latviešu valodā! Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Šo gadu laikā mums ir nostabilizējies ļoti profesionāls un draudzīgs kolektīvs, tādēļ viņus vēlos sveikt īpaši! Šajā sarežģītajā laikā žurnālistam lielākā dāvana ir iespēja strādāt brīvi un neatkarīgi. Mēs kopā priecājamies, ka mums šī iespēja ir.

Un, protams, patīkami, ka mūsu daudzu gadu kopīgo darbu novērtē mūsu teju miljons lasītāju mēnesī, kuru skaits ar katru mēnesi pieaug!

Mēs mākam kopā strādāt un kopā jautri un radoši pavadīt brīvo laiku.

Savu sālsmaizes ballīti jaunajās telpās nosvinējām ar burgeru ballīti, savukārt dzimšanas dienā sanesām pilnu redakciju ar ziediem un pēcpusdienā ēdīsim kūku un, pūšot svecītes, vēlēsimies, lai mums visiem būtu iespēja dzīvot mierīgā un laimīgā Latvijā!»

Lielākā auditorija latviešu valodā

TVNET grupas portāli ir populārākie latviski runājošās auditorijas vidū.

TVNET grupas portālu kopējā mēneša auditorija jūlijā jau pārsniedza 900 tūkstošus unikālo lietotāju,

kas veido aptuveni pusi Latvijas iedzīvotāju, liecina «Gemius Audience» dati. Jūlijā TVNET grupas portālu auditorijas pieaugums bija 1,93%.

Paralēli tam TVNET grupas portālus lasa arī vairāki simti tūkstoši ārvalstīs dzīvojošo cilvēku.

Esam liela komanda

TVNET Latvijā pieder portāli «Tvnet», «Apollo», «Financenet», «Egoiste», «Rus.Tvnet», «Receptes», «Spoki», «Sejas» un «Latauto». TVNET ietilpst «Eesti Meedia» grupā, kurai pieder vairāki mediji Baltijas valstīs.

Uzņēmuma apgrozījums pērn palielinājās par 26% un sasniedza 2,44 miljonu eiro.

Redakcijas telpas mājīgas padara zaļie augi
Redakcijas telpas mājīgas padara zaļie augi Foto: TVNET
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu