Lielbritānijas vēstniecība aicina darbā speciālistu komunikācijai medijiem krievu valodā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas vēstniecība aicina darbā pieteikties sabiedrisko attiecību speciālistu komunikācijai krievu valodā. Kā norāda vēstniecībā, tiek meklēts komunikāciju speciālists komunikācijai krievu valodā, lai nodrošinātu Lielbritānijas valdības iespējas labāk iesaistīties un spētu sadarboties ar krievvalodīgajiem medijiem, kā arī lai spētu radīt vairāk satura krievu valodā uz vietas.

Galvenie uzdevumi šim komunikāciju speciālistam būs radīt un atlasīt tādu saturu, kas uzrunās un iesaistīs krievvalodīgo auditoriju. Kandidātam būs arī jākomunicē ar krievvalodīgajiem žurnālistiem un citiem komunikāciju speciālistiem Baltijas valstīs, kā arī ārpus tām.

Vēl no sabiedrisko attiecību speciālista tiek sagaidīta sadarbība ar pārējo vēstniecību pārstāvjiem Baltijas valstīs un komunikācijas stratēģijas izveide, iekļaujot skaidru plānu, kā iesaistīt krievvalodīgo auditoriju.

Pretendentam ir jāpārzina krievu, latviešu un angļu valoda gan rakstiski, gan mutiski, jābūt pieredzei medijos vai sabiedriskajās attiecībās un/vai pieredzei sadarbībā ar krievu žurnālistiem.

Pretendentiem pozīcijai ir jāpiesakās līdz 1.septembrim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu