Mūrniece: Deputātu budžeta kvotas ir iespēja atbalstīt vērtīgus projektus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Deputātu budžeta kvotas ir iespēja atbalstīt vērtīgus projektus, telekanāla LNT raidījumā «900 sekundes» teica Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece (VL-TB/LNNK).

Viņa uzsvēra, ka deputātiem ir tiesības iesniegt priekšlikumus visos likumprojektos par ko balso Saeima. Mūrniece uzskata, ka tādējādi ir iespēja atbalstīt vērtīgus projektus - lietas, kas Latvijas cilvēkiem ir svarīgas. Kā piemērus viņa minēja atbalstu Lestenes baznīcas restaurācijai, atbalstu nacionālo karavīru biedrībām u.c.

Saeimas priekšsēdētāja apgalvoja, ka, lemjot par šī gada budžetu, deputāti atbalstījuši gan pozīcijas, gan opozīcijas iesniegtos priekšlikumus.

Kā vēstīja LNT, arī nākamā gada budžetā tiks paredzētas tā dēvētās deputātu kvotas, un tām iecerēts atvēlēt 2,8 miljonus eiro. Saskaņā ar neoficiālu informāciju, individuāli vienam koalīcijas deputātam iecerēts piešķirt 20 000 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu