«Vienotība» domes priekšsēdētājs: Partija šobrīd sākusi spēlēt kā komanda

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Šķiet, ka partija «Vienotība» šobrīd spēlē kā komanda, un atsevišķos ļoti svarīgos brīžos spēj konsekventi un konstruktīvi pastāvēt par savu viedokli, sestdien partijas «Vienotība» domes sēde sacīja politiskā spēka domes priekšsēdētājs Cēsu mērs Jānis Rozenbergs.

Politiķis uzskata, ka šobrīd varot sākt redzēt partijas darba augļus no dažādiem darba un sarunu formātiem, kas tajā iedibināti - tā ir Latvijas simtgades darba grupa, budžeta grupa, fondu darba grupa u.c.

«Šobrīd mēs jau kā partija, šķiet, ka spēlējam kā komanda, un atsevišķos ļoti svarīgos brīžos spējam konsekventi un konstruktīvi pastāvēt par savu viedokli,» pauda Rozenbergs, piebilstot, ka tā ir laba pazīme, kas dod cerību tam, ka perspektīvā partija var cerēt uz iedzīvotāju atbalsta atgūšanu.

Viņš salīdzināja šo procesu ar cilvēku. «Ja cilvēks jūtas vesels, rīcībspējīgs, harmonisks, tad viņš izstaro tādu pārliecību uz sev apkārtesošajiem,» bilda «Vienotības» domes priekšsēdētājs.

Kā ziņots, šodien notiek partijas «Vienotība» domes sēde, kur šī politiskā spēka Saeimas, valdības un novadu pārstāvji diskutēs par partijas uzdevumiem sabiedrības uzticības atjaunošanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu